Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki látta az Alice: Boy From...

Ki látta az Alice: Boy From Wonderland c. filmet?

Figyelt kérdés

Miután megnéztem, természetesen 1001 kérdésem maradt megválaszolatlanul, így kérek egy kis segítséget. Nagyon sok oldalon utána olvastam, de ott is szinte csak találgatások vannak, szóval inkább a saját értelmezésem adta válaszokban szeretnék bizonyosságot kérni.

1. Féltestvérek-e vagy sem?

A naplóban az apuka azt írja, hogy 1989. márc. 21-én került hozzájuk a házvezetőnő, Soo‑ryun , és márc. 24-én született Hwan (viszont évet nem írt hozzá) ebből adódóan feltételezhető, hogy a gyerek már megvolt és nem az afférból született. DE, ha azzal számolunk, hogy ez egy 2015-ös film, akkor Hwannak 1991-ben kellett születnie + az apuka úgy viselkedik Hwannal, mintha a sajátja lenne és mikor elküldik Soo‑ryun-t a fia ott marad a villában, így jön, hogy a gyerek a megcsalásból született. Az is feltűnt, hogy Hwan fest és gitározik is ugyanúgy , mint az apjuk...

2. Hwan reinkarnálódott?

A végén sikerült emlékeznie Hye‑joong-nak, így Hwan megmenekülhetett, majd a végén a campuson találkozik egy fiúval, akinek van egy nyula, gitározik, fele más zokniban van és ugyanazt a dalt énekli, mint Hwan.

VISZONT a legeslegvégén mondja van Hwan, hogy ideje elbúcsúzniuk...akkor ez mégis mi csoda?

3. Mit keres ott a nagymama?

Miért tűnik fel annyiszor a nagyi? Akkor nem inkább Hye‑joong anyukájának kellene? A nagymamáját nem tudom túl szorosan a családhoz kötni..

4. Mi a végén a gyufás jelenet?

Mármint az a rész, ahol Hye‑joong és Hwan gyufákból épít várat? Ez az a pillanat, ahol Hye‑joong bevallja hangosan, hogy mit tett?

Ha esetleg valakinek lenne kedve erről diskurálni annak nagyon örülnék. :3

Tervben van, hogy megnézem még egyszer, hogy pár dolog kitisztuljon, de most még nagyon felkavart, így hagyom ülepedni.

#Kdrama #alice: boy from wonderland #Hye‑joong #Hwan #Hong Jong-hyun
2021. okt. 31. 21:35
A kérdező szavazást indított:
Féltestvérek
Nem testvérek
Reinkarnálódott és ő ül a film végén a capmuson
reinkarnálódott, de nem ő ül ott
nem reinkarnálódótt
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!