Mit gondoltok erről az új, idősíkos irányvonalról amit a Marvel filmek vettek az utóbbi időben?
Én személy szerint borzasztónak találom és teljesen elvette a kedvem a Marveltől, számomra a Végjátékig volt egészen kiemelkedő az egész, onnantól nagyon erős a lejtmenet. A sorozatokat, magát a formátumot és a tartalmukat sem kedvelem.
Ti mit gondoltok, nektek tetszik vagy sem az idősíkosdi és a sorozatozás, meg úgy az egész (új karakterek, SJW, stb.)?
Megértem teljesen, hogy nem ehhez vagy szokva, nekem is nagyon új volt első látásra, de azt szerintem mind meg tudjuk érteni, hogy a Marvel nem akart abba a hibába beleesni, hogy nagyon sablonos filmeket gyártson (azt azért nem mondom, hogy ez teljesen sikerült) és ezért inkább kipróbált valami újat.
A másik amit érdemes figyelembe venni, hogy a Marvel képregényekben is nagy szerepe van az időutazásnak, idősíkoknak, multiverzumnak, és a studió mindig is a képregényekből inspirálva írta a filmjeit, szóval azért ezt nem lehetne könnyen kikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!