A Toxikoma c. filmet egy 14 éves megnézheti szerintetek? Fel tudja dolgozni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 21:24
1/5 anonim válasza:
Hát ha te vagy a 14.éves akkor az előzetest látva és tartalmát olvasva talán eltudod dönteni ezt a kérdést (nem bántásként) vagy esetleg ha idősebb ismerőseid már látták kérdezd meg tőlük mennyire ajánlják neked ők csak jobban ismernek. :)
2/5 anonim válasza:
Ha valóban érdekel a drog, a függőség kialakulása én azt javasolnám, hogy olyan felnőtt társaságában nézd meg, akitől bátran kérdezhetsz és ő az igazat mondja neked! Nem egy könnyed film!Az, hogy ki hogyan tudja feldolgozni szerintem az egyéntől függ. A rendőrségnek vannak megelőzésre irányuló programjai - drog, alkohol, dohányzás, aids - D.A.D.A...Rendőrök járnak előadásokat tartani.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. nov. 8. 17:19
4/5 anonim válasza:
Van benne szexjelenet, de semmi hűha. Inkább azért nem tanácsos mert nem fogod érteni a dolgok és cselekmények lényegét, mondanivalóját.
5/5 anonim válasza:
Én 16 évesen is nehezen fogtam fel pedig felvagyok világítva a témába kellően ,nekem tetszett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!