Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik karakter halála volt...

Melyik karakter halála volt számodra a legszomorúbb a Trónok harcából?

Figyelt kérdés
Nekem Hodoré.

2021. okt. 27. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Shireen
2021. okt. 27. 23:08
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Számomra Shireen halála volt a legszomorúbb, hiszen ő aztán tényleg soha nem ártott senkinek, a színésznő halálsikolyai pedig borzasztóan szívtépdesőek voltak.
2021. okt. 28. 10:32
 13/14 anonim válasza:
87%
Shireen halála nagyon szomorú volt, Stannis sose volt szimpi, de ott utáltam meg teljesen. Szerencsére már nem élt sokáig. Robb halálán emlékszem, hogy nagyon ledöbbentem, az totál váratlanul ért. De Dany halála volt a legrosszabb, számomra az jelentette valahogy a sorozat halálát is, onnantól már tudtam, hogy bármi is lesz a vége, az egy fos lesz. De azt nem gondoltam, hogy ennyire.
2021. nov. 1. 19:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Talisa és Rickon Stark halála. Na ott akkor már majdnem ordítva szidtam a sorozat készítőit, hogy ezek pszichopaták és csak a nézőket akarják direkt hergelni…
jan. 15. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!