Elfen Lied anime tényelg nagyon durva és beteg anime ?
Azt hallottam róla elég kemény anime kell 1 lelki felkészülés rá.
Hallottam olyat akit lelkileg megviselte az anime (Bár ez nem tudom mennyire igaz) Tényleg annyira durván hathat az ember lelkivilágára?
Tényleg animékéhez képest az 1-ik legbrutálisabb?
"Hallottam olyat akit lelkileg megviselte az anime (Bár ez nem tudom mennyire igaz)"
Maximum elment az életkedve annyira szar volt az anime.
Elkell szomorítsalak de egy animétól sosem leszel úgymond rosszul lehet bármennyire is gore az egész. Egy rajzfilm képtelen erre.
Viszont ha olyat keresel amitől feláll a szőr a hátadon az Itto Junji collection-t ajánlom
(Uramisten, miért nem lehet leírni, hogy "egy"?)
Maga az anime nem beteg, inkább tele van véres jelenetekkel (fejleszedés, végtag leszedés, lövöldözős, többek között) és esetleg, amire érzékeny lehetsz, hogy kisgyerekek is halnak meg, illetve sérülnek még - és itt nagyon finoman fogalmaztam. Szerintem annyira nem durva, legalábbis rákerestem arra az animére, amit a #2-es ajánlott és ott az egyik karakternek a feje nagyobb reakciót váltott ki belőlem, mint az Elfen Lied egésze (aminek egyébként nagyon szép zenéi vannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!