Sorozat nézők!Nálatok is szokott lenni egy olyan kiüresedett érzés,amikor az egyik kedvenc sorozatotokat befejezik?
Én meg kb sosem fogyok ki a sorozatokból. Mindig jön valami új, ajánlanak egyet stb és csake egyre több lesz (ahogy a filmes megnézendő listán is). Sosem értettem azt, hogy valaki "kifogy" belőlük. :)
De lehet azért van ez, mert én horroron kívül bármit megnézek és magam körül is tapasztaltam, hogy vannak olyanok, akik csak pár műfajt kedvelnek és sosem tudják mit nézzenek vagy mindig ugyanazokat nézik újra. Én meg kb soha nem fogom elfogyasztani azokat, amik fel vannak írva.
Velem is elő szokott fordulni. Ilyen "Nem tudok mit kezdeni az életemmel" érzés.
Többnyire koreai sorozatokat nézek, azok általában 12-16 részesek, és csak ritkán van több évadjuk, szóval egy sorozatot hamar le lehet darálni. De amúgy sem szeretem a több évadosokat, mert általában minél hosszabb, a minősége is úgy kezd romlani.
Én többnyire olyanokat nézek,ami 3-4 évadnál azért hosszabb.
Nem mindegyiknél van minőségromlás.
Én direkt nem darálom le gyorsan,hogy tovább tartson az élmény.
Azokat is néztem párat,de azok még az én lassított tempómban is hamar véget érnek:)
Ilyen minisorozat volt a "Tudhattad volna"
Vagy a "Hill ház szelleme".
Véget ért a Shameless-Szégyentelenek 11.évad után.
A "Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot" 6.évad után:(
Pedig ezeket eltudtam volna még nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!