Mikor szinkronizálják az odaát utolsó évadát?
Eredetin a legjobb természeten, és sajnálom hogy az első pár évadot már nem tudtam úgy megnézni, de örülnék ha szinkronnal is megtudnám nézni az utolsó évadot.
mellékes kérdés: Ki a kedvenced a sorozatból?
Sajna még semmi infó nincs erről. Azt sem tudom, melyik adó feccölne bele ennyi energiát. Mivel vége a sorozatnak, feltételezem, a rajongók sem csesztetik egyik TV adót sem, hogy mikor lesz szinkronnal az utolsó évad, mivel aki kíváncsi volt rá, már megnézte felirattal. Az is csoda számba ment, amikor utólag szinkronizálták a British Men of Letters-es - azt hiszem a 12. szezon - epizódjait. Mert ugye az a Covid miatt elmaradt, de aztán jóval később pótolták.
Egyébként én is vadászom a Supernatural eredeti hangos, feliratos verzióit. Nem könnyű összeszedni, de nem is lehetetlen. Legtöbbször szinkronnal néztem, de néha a szinkron tényleg csak ferdítés, a fordítás helyett. Sőt, esetenként még a feliratozók is tévednek aprókat.
HA lesz erről konkrét infó, az mindenképp engem is érdekelne, amit a fő kérdésben kérdeztél.
By the way: a kedvencem Castiel, de Deant is szeretem. Ők ketten együtt a fő kedvenc karaktereim. :)
Én épp most néztem meg(felirtosan) a végét. Azóta sem térek magamhoz.
Az egész egybe a kedvencem. A Winchester fivérek. Castielt imádtam. Jack meg olyan aranyos volt. Crowley meg egy barom, de pont ezért szerettem.
Nem tudom mihez kezdjek most.
Bár én nem 15 éve néztem, hanem 2 hónap alatt. Nem tudom melyik a rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!