Mi a legsilányabb magyar film szerinted?
Figyelt kérdés
Miért?2021. okt. 21. 19:36
2/7 anonim 

válasza:

A kis Vuk
Egy nemzetközi szinten is elismert, gyönyörű mesefilm folytatásaként összedobták ezt a ... valamit ..., ami gyakorlatilag minden téren bukás lett.
3/7 anonim 

válasza:

Pappa pia, Meseautó ( remake), Csak szex és más semmi
4/7 anonim 

válasza:

Nekem eddig az Aura volt a legalja.
5/7 anonim 

válasza:

Álom.net, Kis Vuk és a Holnap történt-A nagy bulvárfilm az abszolút legalja szerintem. Főleg az utóbbi érdekes. Sokat elmond, hogy Anettka, Terry Black, Pákó, Győzike, Bea asszony, Zalatnay Cini, Kiszel Tünde szerepeltek benne, és a leheő leggyengébb értékelést kapta mindenütt.
A Kis Vuk is olyan rossz, hogy sokan vért követeltek érte.
7/7 anonim 

válasza:

Az a sorozat a Varga Irennel. A nevet sem tudom, mert az a oar pillanat is eleg volt amit lattam belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!