Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok segíteni a film címében?

Tudnátok segíteni a film címében?

Figyelt kérdés

Sajnos ágyhoz kötött egy vírus és filmezni kezdtem. Láttam egy filmet régebben, amit meg szeretnék nézni, de a címszavak alapján még a google sem dobta ki...:(

Egy fiatal szerelmes párról szól, a srác asszem farmer a lány pedig műértő. Nem igazán rémlik a sztori, de képbe kerül egy idős férfi, akinek kiderül, hogy értékes festmények vannak a birtokában. A halála után aukciót rendeznek és ott előlerül egy "értéktelen" festmény, ami csak az idős embernek jelentett sokat. A fiatal farmer srác meg akarja venni és miután sikerül, az aukciót vezető közli mindenkivel, hogy az összes kép tulajdonjoga a fiúra száll, az idős embernek ez volt az akarata. Aztán a fiatal nőnek nyit egy galériát és happy end. Az megmaradt, hogy a srác lecseréli egy új piros terepjáróra az autóját... férfiként erre felfigyeltem:) Az idős embernek nem voltak rokonai, de megfogta őt a fiatalok szerelme.

Köszi a segítséget.

Szép estét!

2021. okt. 20. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú utazás. Jó film!
2021. okt. 20. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Elég sok infó nem rémlett az előzetes alapján, de ez lesz az, köszi... :)
2021. okt. 20. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:
És... megérte megnézni... :)
2021. okt. 20. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ajjj, én már láttam és nagyon jó!
2021. okt. 23. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!