Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is sokszor jobban...

Szerintetek is sokszor jobban színészkednek a Gyanú árnyékában stb sorozatokban,mint azokban,amiben szakképzett színészek vannak?

Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Magyar filmek vs Gyanú árnyékában?

Mindkettő gagyi, szerintem. Nem láttad eddig olyan magyar filmet, amiről azt gondolom, hogy jól alakítottak benne. Legutóbbi a Testről és lélekről c. film volt. Apám megnézte, aztán mondta, hogy nézzem meg én is, sőt mi több, le is kenyerezett egy túrórudival. Megnéztem, és olyan xar filmet rég láttam. Apám köszönte szépen, hogy vele szenvedek, ugyanis valóban, ilyen fos*t rég látott ő is. Szóval... nekem egyre megy a Gy. árnyékában és bármi más, amit csudajó országunkban forgatnak.

2021. okt. 20. 15:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Az biztos,hogy brutálisan rossz az itteni filmművészet,nem fejlődik,vagy nem jó irányba inkább,vagy a képzés,nem tudom hol lehet a probléma. De ezért mondom,hogy sz.r és sz.r között melyik a nézhetőbb😂 Nekem eddig egyedül a Kincsem volt olyan,hogy már 3szor-4szer biztosan láttam.
2021. okt. 20. 16:19
 3/3 TR75 ***** válasza:
Hát most jól megmondtátok a tutit, felnyitva a nép szemét.
2021. okt. 21. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!