Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Squid Game kérdés(SPOILER!!)?

Squid Game kérdés(SPOILER!!)?

Figyelt kérdés

Szóval nemrég befejeztem a Squid Game-et(magyar címén Nyerd meg az életed), és habár a végén viszonylag kiderül ez-az a sorozat végére, viszont (lehet, hogy nem figyeltem elég jól) nem értem, hogy a nyomozó bátyja, aki a Frontman az miért tért vissza a játékba ha már egyszer megnyerte? És hogyan lett belőle játékmester (jó nem ő volt a hivatalos játékmester, hanem az öregember, de azért ő volt az irányítója a játékoknak)?

Lényegében ez a kettő kérdés, ami engem így foglalkoztat a sorozat kapcsán.

2021. okt. 19. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Senki se tudja, csak a forgatókönyv író. Majd a második évadban kiderül, már ha lesz persze.
2021. okt. 19. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
majd a kövi évadban megtudjuk a pontos okát. Mert biztos lessz, 20 millióból készült a sorozat és már 1 milliárd bevételnél tart. Gyakorlatilag egy lottó ötös
2021. okt. 19. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Igen, ebben az évadban ez nem lett megmagyarázva, de lehet ettől másképp tekintett az élete és tovább vitte, mint a Fűrész filmekben Amanda :D
2021. okt. 20. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Azért elég érdekes, hogy valaki lelövi a saját testvérét a játék miatt.
2021. okt. 26. 12:20
 5/5 anonim válasza:
79%

[link]

Olvasd el, ha pedig valamit pedig még mindig nem értesz, az a következő évadban értelmet nyer (magyarán várhatsz még egy évet)

2021. okt. 31. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!