Második világháború idején játszódó filmet vagy sorozatot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Amit keresek h ne ilyen frontvonalbeli háborús legyen hanem inkább a háttérországban mondjuk Franciaországban, Németországban játszódik. Lehet akciófilm, vígjáték bármi.
Néhány példa:
Egy kis kiruccanás, Rommel, valkyre, 7. százados filmek, stb.
2021. okt. 19. 17:14
2/12 anonim válasza:
Magyar film jó? Mondjuk annak a cselekménye nem itthon zajlik hanem (vagyis egy része igen) hanem oroszországba és "ukrajnába"
4/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából bármit amit úgy gondoltok h jó jöhet, de inkább ne legyen annyira "siratós", tehát koncentrációs táborral kapcsolatos annyira ne. Lehet ha azt mondanám h a francia ellenállással kapcsolatban vmi jó film esetleg. De ha úgy gondoljátok h jó film akkor jöhet nyugodtan.
2021. okt. 19. 18:12
5/12 anonim válasza:
De hová tűnt a 7. század?
Megtalálták a 7. századot
Kelly hősei
Jojo nyuszi
Lenni vagy nem lenni!
Én és a Tábornok
6/12 anonim válasza:
Ellenállás (2020)
Menedék (2017)
Szövetségesek (2016)
Kódjátszma (2014)
A könyvtolvaj (2013)
A fekete könyv (2006)
A bukás (2004)
A legsötétebb óra (2017)
7/12 anonim válasza:
A Casablanca-t mindenképp nézd meg, ha még nem láttad.
8/12 anonim válasza:
Felhők közül a nap
Charlotte Gray
9/12 anonim válasza:
Halló, halló! - ez egy régebbi angol sorozat, pont a francia ellenállásról szól a Csengetett Mylord stílusában.
10/12 anonim válasza:
Nem rég kezdtem egy utópisztikus sorozatot, nekem eddig bejön, Az ember a Fellegvárban, ha érdekel keress rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!