Aki látta "Az utazás" című filmet! Kb egy órányit láttam a filmből. Mi történik azután? Noomi Rapace.
Figyelt kérdés
Valószínűleg nem lesz időm megnézni a film másik felét, de érdekel, hogy mi fog történni.
Az a rész már volt, hogy Lisa felajánlott egy összeget a szökött raboknak, hogy ne erőszakolja meg egyikük Larsot, majd másikuk őt.
Az egyik szökevény összevarrja a lőtt sebet a másik szökevény fenekén.
Itt jártam, eddig láttam.
Köszönöm!
2021. okt. 19. 02:41
2/6 A kérdező kommentje:
👎👎
2021. okt. 19. 09:23
4/6 A kérdező kommentje:
👎👎👎
2021. okt. 19. 20:03
5/6 anonim válasza:
De vicces. Ezt a kérdést én is kiírhattam volna, mert kb. én is eddig láttam a filmet. :D
De figyelj, ha eljutok odáig, hogy megnézem, leírom majd, maradjunk ennyiben.
6/6 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült megnézni, továbbra is fordulatos a film. Viszont az előzetesét nem érdemes megnézni, szerencsére én nem előtte néztem meg.
2021. okt. 20. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!