Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy 90-es évekbeli fiataloknak...

Egy 90-es évekbeli fiataloknak szánt "felvilágosító" filmet keresek, ki tudná felidézni, mi lehet a címe? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Általános iskolában anno vetítették nekünk ezt a filmet, igazából nem sok maradt meg belőle, amire biztosan emlékszem, az annyi, hogy fiatal suhanc fiúk nyilvános telefonfülkéből hívták a haverjukat, hogy menjen ki velük szórakozni, azonban ő a vonal túlsó felén a felesége/barátnője és újszülött babája mellett ült, a felesége ránézett és jelezte, hogy ő bizony már nem mehet, mivel nekik már ott a kicsi, ez az új élete, stb. Ezzel akarták a fiatalokat ugye eltántorítani a túl korai gyerekvállalástól...

Nagyon kíváncsi lennék a film címére. Emlékszik esetleg valaki más is erre, netán nézették mással is az iskolában?

2021. okt. 18. 19:41
 1/5 anonim válasza:
uristen@menny.hu
2021. okt. 21. 18:39
 2/5 anonim válasza:

Anyád a szúnyogok.

"Nagy Pali Nagy Pali minent lát, szemüvegen át, lesi a pnát"

2021. okt. 21. 18:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem ezekre gondoltam, de nem lehetnek rosszak. Amit én keresek, az dokumentumfilmszerű inkább. Ha jól emlékszem, az abortuszról is van benne szó.
2021. okt. 22. 13:02
 4/5 anonim válasza:
K1 - film a prostituáltakról?
2021. okt. 24. 00:38
 5/5 anonim válasza:

Asszem tudom mit keresel...

Néma sikoly

Abortuszfilm..

2021. okt. 24. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!