Van még ilyen sorozat?
Vámpíros/vérfarkas/boszis sorozatot keresek. ezeken kívül:
Vámpírnaplók,Origianls,Legacies,Moonlight,Drakula(összes) True Blood ,Being Human(mind2) Buffy,Angel,Wolfblood,TeenWolf,The Gates,The Secret Circle,Született boszorkák,The Witcher,Charmed,Bűbájos boszorkák,ShadowHunters,Winx Saga Merlin,Cursed,Van Helsing,The Magicians,
Tudom sok egy kicsit, de ezeken kívül van még? ami nem túl régi
A boszorkányok elveszett könyve
Londoni rémtörténetek
Bitten
Luna, el misterio de Calenda
A Rend
Halottak völgye
What We Do in the Shadows
Lost Girl?
Elég gagyi, csak azért néztem meg pár részt mert a Kensi nevű karakter rohadtdögös :D
Amerikai horror story 3.évad
Mise éjfélkor
Salem
Azt hittem fogok tudni mondani sokat, de minden jó tippemet már láttad :D Olyat tudok csak, amiben vegyesen vannak természetfeletti lények, így ezek is, de nem minden részben. Odaát és Grimm. A Grimmben a boszorkányok egy idő után fontos szerepet kapnak, szóval az talán jobban passzol.
Még a Withes of East End jut eszembe, amiből én csak az első 2 részt láttam és annyira nem jött be, így abbahagytam, viszont boszorkányok a főszereplők, szóval ha ennyire odavagy az ilyenekért, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!