Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Bor, mámor,...

Andrew Hidden kérdése:

Szerintetek a Bor, mámor, Provence c. filmben valójában mit akar jelenteni a "Henry bácsi kabbepénze" utalás?

Figyelt kérdés

Többször is szóba kerül, mint a "kabbemilliók" vagy kabbepénz, de sehol nem tisztázódik mi is akar ez lenni.

A könyvet olvastam, de nemhogy ez nem derül ki belőle, valójában semmi köze a filmnek a könvyhöz, kb 10% az átfedés és a film magasan veri a könyvet :)

Az csak hab a tortán, hogy a könyv fülszövege a történet egy harmadik verzióját tartalmazza... :)

2021. okt. 17. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem láttam a filmet, a könyvet se olvastam de hallottam már angolul a "f.ck you money" kifejezést. Ez az az összeg amely az illetőt olyan helyzetbe juttatja ahol nincs kiszolgáltatva senkinek és ha akarja azt mondhatja mindenkinek hogy kapják be.

Egy másik filmben (Hazárdjáték) is szóba kerül a dolog:

https://www.youtube.com/watch?v=PevGo5jbmww

2021. okt. 18. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!