Mi a kedvenc sorozatotok?
twin peaks nekem is szívem csücske, akkor voltam kisgyerek, mikor adták, és el voltam tiltva tőle, mondjuk joggal, mert tuti bepisiltem volna a félelemtől.
az 1. részét láttam, akkor még nem volt net, és nem tudtuk előre miről fog szólni, de nagyon beszarós élmény volt, a zenéjét a mai napig imádom.
nagyon szerettem a dallast is, az nekem a gyerek- és kiskamasz korom, alig vártuk a pénteket, családi megszentségteleníthetetlen program volt közösen nézni, majd szombaton palacsintasütés közben anyámmal és a húgommal jól kitárgyalni.
de amit a világ legtisztább és legszebb családi filmsorozatának tartok a mai napig az a váratlan utazás volt.
simán el tudom sírni magam, ha youtube-n meglátok belőle egy részletet.
nagyon emberi, nagyon szívbe markoló, mégis vicces és izgalmas sorozat volt, szerettem volna én is a prince edward szigeten élni...
Buffy the vampire slayer
The last kingdom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!