Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Halloween kills c. filmben...

A Halloween kills c. filmben vannak a leghülyébb horrorkarakterek, akik valaha léteztek?

Figyelt kérdés

Miért kellett ezzel ennyire elrontani a filmet?

Pl. az a nővérnek öltözött orvos kiugrik a kocsiból egy pisztollyal, amit ő vesz el, mert tudja kezelni és erre elfut (?), megvárja, hogy mindenkit megöljön Micheal a kocsiban, majd visszafut úgy, hogy nem is céloz, csak azért, hogy meghaljon.

Ilyen jelenetek után komolyan nem gondolták, hogy átfordul az egész paródiába? Vagy felszólítanak mindenkit, hogy menjen haza, de eddig minden áldozatot az otthonukban öltek meg.

Vagy az volt a céljuk, hogy a nézők Michaelnak szorítsanak?

#film #horror #Halloween #logika #Halloween kills
2021. okt. 16. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

jó lenne, ha nem spoilereznél!

én még nem láttam a filmet, és még sokan szintén nem.

2021. okt. 16. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem spoilereztem. Mire gondoltál, amikor elolvastad a kérdést és rákattintottál?

Lehet tényleg tárgytalan, ha ilyen értelmi képességű emberek tényleg léteznek.

2021. okt. 16. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

akkor nem tudod mit jelent a spoiler.

az, hogy leírod mi a film cselekménye, amibe olyanok is belefuthatnak, akik ezt még nem látták, és lelövöd a poént.

2021. okt. 16. 13:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Hogyan fut bele?

Ha értelmezi valaki a kérdést, akkor nem kattint rá, mert nyilvánvaló, hogy a leírásban lesz cselekményleírás.

Te most vagy troll vagy inkább nem írom le mi.

2021. okt. 16. 13:48
 5/6 anonim válasza:
100%
Nem csak az hanem az öreg nő random elkezd sikítozni egyhelybe és megvárja hogy megölje őt meg a férjét, a tűzoltók nem hogy rendőrt hívnának mert hát kijön az égő házból egy maszkos csávó egy VÉRES éles tárgyal a kezükbe és feléjük megy és abban a házban éppen a kollégáikat hallották ahogy segítségért ordibálnak. Nem ők inkább nekiesnek michael nak baltával. Egyébként szánalmas hulladék a film.
2021. okt. 18. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Az , hogy egy slasherben vannak bugyuta cselekmények az mindig is így volt , a Halloween széria rengeteg filmjében vannak ennél még húzósabb butaságok is, emiatt szerintem kár kiakadni, ha úgytetszik az ilyesféle sztori elemek a műfaj sajátja is, elvégre nem egy dokumentumfilm készült. Kellenek az ilyen fejfogós jelnetek is , az összhatás pedig szerintem egészen jó lett. Nem lóg kia 2018 as filmhez képest, jó folytatás lett, mélyült Myers mitológiája , a társadalomkritikai jelenetekért meg elismerésem.
2021. okt. 31. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!