A Halloween kills c. filmben vannak a leghülyébb horrorkarakterek, akik valaha léteztek?
Miért kellett ezzel ennyire elrontani a filmet?
Pl. az a nővérnek öltözött orvos kiugrik a kocsiból egy pisztollyal, amit ő vesz el, mert tudja kezelni és erre elfut (?), megvárja, hogy mindenkit megöljön Micheal a kocsiban, majd visszafut úgy, hogy nem is céloz, csak azért, hogy meghaljon.
Ilyen jelenetek után komolyan nem gondolták, hogy átfordul az egész paródiába? Vagy felszólítanak mindenkit, hogy menjen haza, de eddig minden áldozatot az otthonukban öltek meg.
Vagy az volt a céljuk, hogy a nézők Michaelnak szorítsanak?
jó lenne, ha nem spoilereznél!
én még nem láttam a filmet, és még sokan szintén nem.
Nem spoilereztem. Mire gondoltál, amikor elolvastad a kérdést és rákattintottál?
Lehet tényleg tárgytalan, ha ilyen értelmi képességű emberek tényleg léteznek.
akkor nem tudod mit jelent a spoiler.
az, hogy leírod mi a film cselekménye, amibe olyanok is belefuthatnak, akik ezt még nem látták, és lelövöd a poént.
Hogyan fut bele?
Ha értelmezi valaki a kérdést, akkor nem kattint rá, mert nyilvánvaló, hogy a leírásban lesz cselekményleírás.
Te most vagy troll vagy inkább nem írom le mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!