Mi a véleményetek "A Csodadoktor" című sorozatról?
Én most nézem, nekem nagyon tetszik.
20/F
Az a hatalmas baj, hogy a remake remake-je. A (csodadoktor) első részét ( magyar 1.) nézve háttértelevizíózva is 24 részlet egyezést találtam a Doktor Murphy (The Good doctor) sorozattal. ( Csakádi háttér, apa megöli a nyuszit, reptéri gyógyítás - az első segélynyújtó a gyereknél rossz helyen tapintja az ütőeret, visszaemlékezés a vasúti sín mellett, testvérétől kapott szike stb.)
Tehát egy tescós dr. Murphy. Ez a tény nálam igencsak ront a sorozat renoméján. És mások is egyetértenek Doctor Murphy 8.5, Csodadoktor csak 7.1/10 az imdb oldalán.
Igaz a Dr. Murphy meg egy koreai sorozat alapján készült. Azt én felirattal nem vagyok hajlandó megnézni, szikronnal nincs meg. Kényeg lehet, hogy az amerikai változat is ilyen arcátlan koppintás, de ezt nem tudom, mivel azt nem láttam.
Persze ez csak egy ember véleménye
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!