Melyik ez a régebbi tininyomozós film?
Amire emlékszem:
-Szinkronos volt, így magyar adón ment, szerintem az HBO-n.
-Valamikor a kilencvenes évek legvégén vagy a kétezres elején láttam.
-Szerintem tévéfilm volt, nem moziba készült.
-Egy friss főiskolás vagy középiskolás végzős lány kerül be valahogy egy már összeszokott csapatba, akik gazdagok.
-Nyári szünet vagy valamilyen más szünet van, nyaralókban vannak szerintem.
-Van egy vezércsaj, meg volt régen egy másik, aki Európában utazgat most, képeslapokat küld.
-Van egy biliárdozós jelenet, amikor két srác a barátnőjük orális szolgáltatásaiban fogad végül. Amikor a vesztes kimegy, a barátnőjének mondja az új lány, hogy nem kell megtennie, ha nem akarja, de a lány marad, míg mindenki kimegy. A biliárdszoba ajtaja fehér, dupla tolóajtó.
-Az új lány rájön, hogy a mostani főkolompos csaj ölte meg az előzőt, úgy oldotta meg a képeslapokat, hogy bélyeggyűjtőknek vagy hasonlóknak való szolgáltatást használt, amikor levélben elküldöd a képeslapot, ők pedig feladják, hogy meglegyen az ország vagy város pecsétje.
-Valamilyen kis elrejtett dobozkát is megtalál nyomozás során a lány.
-Meleg helyen vannak, éjszaka is kevés ruha van rajtuk.
Remélem, ezekből ráismer valaki.
Veszélyes körök (The In Crowd, 2000).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!