Belőletek mit váltott ki a "Squid Game - Nyerd meg az életed" című új Netflix sorozat? Lehet csak én vagyok így ezzel, de számomra nagyon megrázó volt, pedig láttam már ennél sokkal-sokkal véresebb filmet/sorozatot is
Elismerést! Mestermunka. A rendezés, a zene, a színészek játéka, a történetvezetés, a karakterek fokozatos felépítése, a jellemük ábrázolása, a vágás, minden. Pontosabban majdnem minden...
Az első rész végén (mikor csukódott a tető) volt bennem félsz hogy "lostosítják" a storyt és valami zavaros misztikus ömlengést csinálnak belőle, de elkerülték ezt a csapdát.
A 2-5. részek ügyesen építették fel a főbb karaktereket, segítették az azonosulást hogy izgulni lehessen értük / utálni lehessen a negatív szereplőket. S kellően csavaros volt, várta az ember na mi lesz a következő játék, mi fog történni. A 6. üveggolyós rész tényleg megindító, kiváló dramaturg, jó színészi játék.
A 7. résznél elismerően csettintettem "ezt az elmebeteget aki kitalálta ezt a játékot 😅", de egyben izgalmas az elejétől fogva.
A 8. frontember rész... hát ott már volt hiányérzetem a frontember döntését illetően.
A 9. rész leginkább egy valamit váltott ki: csalódottságot :( szerintem ezt eléggé eltolták, kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!