Megéri megnézni az alkonyatot(bővebben lent)?
Legyszi olyanok válaszoljanak, akik hasonló cipőbe járnak mint én!
Szóval szeretek rég látott filmeket újra nézni, gyerekként(kb 12 évesen) nagyon tetszett az összes része, rajongtam a természetfeletti témáért főleg a vámpírok voltak a kedvenceim. Most felnőttként is szeretem a természetfelettis filmeket, viszont félek, hogy mai szemmel illúzió romboló lenne az egész a véleményekből kiindulva. Nézzem meg újra, vagy maradjon meg olyannak mint amilyennek az emlékeimben él? :D
Nekem az alkonyat újranézése nem volt kiábrandító így huszonévesen, pedig olvastam is róla véleményt, hogy miért problémás és egyébként egyet is értek vele. :D Más szemmel már, de még azért élveztem, nosztalgiának jó.
Viszont a Camp Rock az kegyetlenül beütött, hogy milyen rossz film és most nem értem, hogy miért voltam oda érte régen, borzalmas.
En, anno, nagyon nagy rajongoja voltam a Twilight-nak. A konyveket is kiolvastam. De nemreg elkezdtem ujranezni, es azon gondolkodtam, hogy mennyire gagyi ez a film.
Ha nem olvastad meg, akkor inkabb azt ajanlom. Jobb is a konyv mint a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!