Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés
Körülbelül 20 éve adta le a TV2. 2000 vagy 2001-ben szombat este, horrorfilmnek volt kiírva azt hiszem. Nem emlékszem sokra, de valami mocsaras, làpvidéken jàtszódott. Kerestem TV újsàgokat online, de hiànyzik pàr lapszàm így nem talàltam. Esetleg valaki nem tud utàna nézni, ezért írtam, hogy melyik évben milyen nap.

#horror #Tv újság #TV2 műsor
2021. okt. 7. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:

az álmosvölgy legendája

keress rá, csomó mocsaras horror van, ennyiből senki meg nem mondja neked.

2021. okt. 7. 23:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem az Àlmosvölgy legendàja. Nem is biztos, hogy mocsaras környezetben volt, lehet hogy folyópart volt. De nem is ez a lényeg, hanem a TV műsor, mert úgy könnyű lenne megtalàlni. Egy csomó Színes RTV újságot átnéztem online, de nem talàltam, mert hiânyzik pàr szàm. Igazàból ebben kellene a segítség. Hàtha gyűjti őket valaki, vagy fenn van a neten csak én nem talàltam.
2021. okt. 7. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!