Melyik lehetet ez a horror film?
Figyelt kérdés
Az volt benne hogy volt két szőke hajú lány és asszem egy vlmiyen erdős részen voltak de nem emlékszem és a 2 lány nagyon hasonlítottak egymásra mindha 2 iker lett volna na és ügye egyszer csak felhivja őket a nagymamájuk hogy az egyikük menjen haza mert vlmi meglepetéssel készült a nagyi és az egyikük haza megy és másik ott marad na és haza ment ügye a csaj és a végén a lakásba meglatja a nagyit a csaj es a nagyi vlmit mintha tartott volna a kezében amitől a csaj sikitott és ennyire emlékszem. Bátyám azt mondta hogy az egyik kaptár rész de nem mert nem találtam ilyen részt. Ja és még annyit hogy telefonfülke is volt ott azon a helyen azon beszéltek a nagyival.2021. okt. 7. 04:56
2/6 A kérdező kommentje:
Okes xd
2021. okt. 7. 05:56
4/6 anonim válasza:
Kb. mikori film?
Valami egyedibb részletre emlékszel belőle?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikori film kb olyan 2013 vagy 14 vagy 15 körül láthattam.
2021. okt. 7. 17:16
6/6 anonim válasza:
Nézd meg, vagy olvasd el A két Lotti című regényt is. Nagyon aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!