SPOILER! Lesz még több James Bond film? SPOILER!
Mondjuk engem annyira nem érdekel ez a film,hogy bosszankodjak miatta...De bizonyára lesznek olyanok akiket a kérdésed elolvasása után zavarni fog az,hogy figyelmeztetés nélkül elárultad a film végét.
--------------------------------------------------------------------
Még lehet folytatása.Valami régebben játszódó film vagy James Bond titkos életéről,eltitkolt feleségéről szóló alkotás formájában.
nem veszítenénk semmit, ha nem lenne...
engem feháborít, h. 1 na után az alkotók több milliárd forintnak megfelelő összeget kaszáltak vele, miközben van, akik menstruációs szegénységben élnek (nincs pénzük betétre, fájdalomcsillapítóra), vagy egyéb deprivációktól szenvednek (pl. pénzhiány miatt nem tudnak húst vagy gyümölcsöt venni, egy hétre nyaralni menni).
kit érdekel a 007-es?
2 "Szerintem ennyi volt; ma már ciki a fehér hetero férfiről szóló film(sorozat), így pontot tettek a végére."
De már egy fekete csaj volt a 007-es, aki semmit sem csinált csak levette a parókáját. Ő benne élhet tovább a 007-es karakter?
5 "Kösz a spoilert..."
Bocs, de már rég túl van a bemutatón. Lehetett tudni hogy Craig utolsó szerpe a sorozatban és az hogy meghal a 007-es túl nagy esemény ahhoz, hogy ilyen spoilerekre figyeljünk.
11
Mert azt nem a kérdező írta oda..
Őt annyira felizgatta Bond James létállapotváltása,hogy ilyenekkel már nem tudott foglalkozni:
"Bocs, de már rég túl van a bemutatón. Lehetett tudni hogy Craig utolsó szerpe a sorozatban és az hogy meghal a 007-es túl nagy esemény ahhoz, hogy ilyen spoilerekre figyeljünk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!