Melyik film lehet ez?
Sajnos nem nagyon emlékszem, de leírom ami megmaradt... Szóval van egy város amiben leomlanak az épületek full random... A főszereplő ha jól emlékszem a nagyapjával lakik itt. A fim vége fele kiderül hogy mi miatt omlanak le az épületek, ezt asszem a nagyfater mutatja meg egy régi videófelvételen ami a 80.-as évekből van... Itt volt egy olyan párbeszéd hogy a gyerek mondja h 1986(talán, nem biztos) és hogy az milyen régen volt, es akkor a nagyapja azt mondja: "1986 nem volt olyan régen" de a lényeg, a felvételen egy eszközt mutattak be ami a KRÁTER névre hallgatott és ezzel omlasztották le az épületeket.
Bárkinek bármi ötlete van? Nagyon szeretném megnézni ezt a filmet újra...
Azért írok egy commentet mert nem vagyok biztos benne hogy ez ugyanaz a film-e mint amit fejjebb leírtam, lehet hogy 2 filmet keverek de azért leírom még amire emlékszem:
Szintén nagyfaterral él a főhős, a szomszédban pedig lakik egy kislány... a főhős valakivel elmegy az óratoronyba valamiért ahova bezárják őket és ott voltak denevérek is egyébként, na de akkor ahhoz hogy kijussanak üzentek a nagyfaternak mégpedig úgy hogy az óramutatókat 5:05-re állították ami ugye az SOS, ezt a nagyapa meg is értette de sajnos nem tudott vezetni ezért a szomszéd kislányt kérte meg hogy vigye oda....
Azért külön írtam mert lehet hogy ez egy másik film... Előre is köszönöm ha valaki megmondja!!!
Zöldfülű magánszimat (Bixler High Private Eye, 2019).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!