Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film lehet ez?

Melyik film lehet ez?

Figyelt kérdés

Sajnos nem nagyon emlékszem, de leírom ami megmaradt... Szóval van egy város amiben leomlanak az épületek full random... A főszereplő ha jól emlékszem a nagyapjával lakik itt. A fim vége fele kiderül hogy mi miatt omlanak le az épületek, ezt asszem a nagyfater mutatja meg egy régi videófelvételen ami a 80.-as évekből van... Itt volt egy olyan párbeszéd hogy a gyerek mondja h 1986(talán, nem biztos) és hogy az milyen régen volt, es akkor a nagyapja azt mondja: "1986 nem volt olyan régen" de a lényeg, a felvételen egy eszközt mutattak be ami a KRÁTER névre hallgatott és ezzel omlasztották le az épületeket.

Bárkinek bármi ötlete van? Nagyon szeretném megnézni ezt a filmet újra...

#film #kráter #összeomlás #KRATER #kaboom
2021. okt. 1. 01:20
 1/2 A kérdező kommentje:

Azért írok egy commentet mert nem vagyok biztos benne hogy ez ugyanaz a film-e mint amit fejjebb leírtam, lehet hogy 2 filmet keverek de azért leírom még amire emlékszem:

Szintén nagyfaterral él a főhős, a szomszédban pedig lakik egy kislány... a főhős valakivel elmegy az óratoronyba valamiért ahova bezárják őket és ott voltak denevérek is egyébként, na de akkor ahhoz hogy kijussanak üzentek a nagyfaternak mégpedig úgy hogy az óramutatókat 5:05-re állították ami ugye az SOS, ezt a nagyapa meg is értette de sajnos nem tudott vezetni ezért a szomszéd kislányt kérte meg hogy vigye oda....

Azért külön írtam mert lehet hogy ez egy másik film... Előre is köszönöm ha valaki megmondja!!!

2021. okt. 1. 01:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Zöldfülű magánszimat (Bixler High Private Eye, 2019).

[link]

2021. okt. 4. 07:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!