Miért akadt ki mindenki a Dexter befejezésén?
Láttad te az egészet??
Él. Nincs semmi baja.
Ez nem igazán tragédia. De nincs lezárva. Most akkor felhagyott a gyilkolásssl?? Teljesen nyugalomban él mindent hátrahagyva?? Vagy még mindíg aktív gyilkos??
Nincs lezárva a történet rendesen. Ezért a kiakadás és én se tudok nyugodt lenni. Kb 3-4 alkalommal làttam a sorozatot és a lezárás idegesít, mert nincs lezárás. Ennek lazán lehetett volna folytatása.
Én most fejeztem be az új évadot. Wow. Helyrehozták amit elcsesztek! Nem mondom hogy nem másra számítottam, de ezzel már ki tudok bekulni.
Kerdezo, engem az bosszantott a 8. Évad befejezeseben, hogy nem adta meg azt az érzést, hogy valamelyik irányban megnyugszik a lelked.
Pl. Elfogják, és megkapja a büntetését
Vagy elszokik Hannah-val és Harrison-nal, és új életet kezdenek.
Egy olyan opció, ahol elkapják de kimosdatják lévén bűnözőket ölt az azért nem hozott volna megnyugvást, mert sajna ártatlanok is haltak miatta.
Azt értem, hogy megtörtént, de nagyon spoilerezni nem akarok a dolog kapcsán, ezért fogalmaztam úgy ahogy. A helyrehozást úgy értettem, hogy hogyan tudják folytatni, mi az ami miatt nézhető lesz, mert aki ebbe belekezdett lássuk be 1 ok miatt nézte végig a régi évadokat és kezdett bele ebbe is nagy reményekkel. Számomra a remény itt elveszett. Nem látok benne potenciált ezentúl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!