Mit gondolnátok erről a filmötletről?
Egy középiskolás srác a főszereplő (akit hívjunk most csak A-nak), aki két lány között vacilál (ők lesznek B és C). B-t a suliban ismeri meg, össze is jönnek, ám kisvártatva kiderül, hogy mivel hithű keresztény, ezért ellenzi a házasság előtti szexet. De mivel A igencsak kiéhezett szexuálisan, így kénytelen C-hez fordulni, aki egy prostituált. Gyakran jár hozzá, már B előtt is ismerte. C nagyobb érzelmeket kezd táplálni A iránt, jóformán ő az egyetlen, aki emberszámba veszi, a szülei nem beszélnek vele, rendes állása sincs, romokban az élete. De A-ért hajlandó lenne megváltozni. A így döntésképtelen.
Igazából tovább is tudnám fejteni, de ez az alapszituáció.
Sablon romantikus dráma. Bocsi.
Ez a két nő között vacilálás már nagyon sokszor meg lett írva.
Nem lenne nagy sikere, talán sokan meg sem néznék, hiányzik belőle valami...mondjuk ha a srác hit életét is boncolgatná a film/"mélyebben elmerülne benne..akkor kicsit felkapnák az emberek a fejüket, max 30 percre.
Egy véleményen vagyok az elsővel ezt leszamítva.
Engem nem fogott meg, inkább egy John Wick / Senki szerű film tetszene ebből.
Mondjuk: A egy nagymenő drogdíler, aki akarata ellenére megerőszakolja B-t, B apja viszont veterán kommandós, ezért kiirtja a drogdíler egész haveri körét egy ceruzával.
#4-es milyen frusztrált.
Amúgy szerintem is teljesen átlagos sztori.
Talán a Netflix stratégiája (legyen mindegyik főszereplő kiskorú és twerkeljenek, mindezt "Mature audiences only" besorolásban) jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!