Harry potter filmsorozatról mi a véleményetek?
Kiemelkedően jó filmek, amik nagyon szórakoztatóak!
Részleteztem.
Imádom a filmet, volt egy időszakom, mikor minden évben végig néztem az összes részt.
Érdemes megnézni, ha még valaki nem látta.
Annak ellenére hogy nem vagyok rajongó, mégis tagadhatatlan az a kultusz ami a filmet körülveszi, az általa teremtett világ miatt.
Gyerekek meséje, nem csak gyerekek számára. Olyan dolgokat hordoz magában, amelyek külön-külön is érdekesek, de így összegyúrva, méltán lehet emlegetni a klasszikusok között. Van benne ádáz küzdelem, jó és rossz harca, szerelem, és mágikus lények, na és olyan fontos kötelékek mint a család és barátok, melyek a főhőst segítik a lehetetlen feladat elvégzésében. Az efféle értékek mindig időállók lesznek, és ha valaki jól operál ezekkel, akkor ilyen filmeket csinálhat.
Radcliff nem az a személy akivel az ember azonosulna-legalábbis én sehogy sem tudtam- de mindig tetszett hogy, noha ellene szólt minden, végül minden veszélyből kiverekedte magát.
Na meg ott vannak a dolgok amiket az ember szívesen kipróbálna a filmből.
Szívesen repülne Csikócsőr hátán, de kipróbálnám a repülő autót, Hermionét... ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!