Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek jó lesz az új...

Szerintetek jó lesz az új Batman film?

Figyelt kérdés

2021. szept. 20. 13:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Robert Pattinson már bőven bizonyított az elmúlt években a színészi tehetségét illetően, így rajta szerintem nem fog múlni, ellenben a DC pár évre eltűnhetne a palettáról, mert a legerősebb filmjeik is maximum egy középszerű szintet hoznak a Marvel mércéjével. Hozzáteszem, a Marveltől is csömöre van már az embereknek, de még mindig tudnak elfogadható minőséget szállítani.
2021. szept. 20. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

#1 Ez így ebben a formában nem teljesen igáz

Christopher Nolan batman trilógiáját erősen kétlem hogy bármellik marvel film felülmúlná. Szóval ha a tehetség szorgalommal párosul össze tudnak hozni mesterműveket.

2021. szept. 20. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

#2 elnézést, erre valóban nem tértem ki

Természetesen nem a Nolan trilógiára gondoltam, hanem ami Ben Affleck-kel kezdődött.

2021. szept. 20. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az új DC filmek borzalmasak, teljesen mindegy ki játszik bennük, talán a Wonder Woman első része volt még elfogadható, a többi botrány. Szóval semmit nem várok ettől a filmtől, és nem Pattinson miatt.

Mondjuk az elsőre ráfűzve, a Marvel mostanra éppen olyan értelmetlen hulladék lett, az időutazós baromsággal meg a tonnaszám betolt új karakterekkel, megbolondítva jó adag fekete/ázsiai/meleg/leszbi propagandával még megkockáztatom mostanra rosszabb is, ők is csak a nosztalgiából élnek, mert a Vasember meg Amerika kapitány filmek jók voltak. Amit a Végjáték óta produkálnak ellenben nézhetetlen förtelem, és ha nem lett volna 10 év alatt a csillagokig tornázva a Marvel hype, akkor most azok is ugyanakkora bukták lennének mint a BvS vagy a Suicide Squad, mert értelme pont ugyanennyi van az idősíkosdinak is, semmi.

2021. szept. 20. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
A DC viszont indított pár jó sorozatot . A Szuperman és Lois az egyik legjobb képregény adaptáció amit valaha kidobtak
2021. szept. 20. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha a DCEU filmjeiből indulunk ki, akkor én jó filmre számítok. Ha viszonyítási alap nélkül nézem, akkor pedig majd kiderül, de így már annyira nem vagyok bizakodó, mert Nolantől már láttuk 3 baromi jó filmet ezzel a karakterrel. Nem tudom mennyire akarnak az emberek még egy batmant. Pattinsonban bízok, ez nem egy rossz casting, pláne nem Affleck után, akivel nincs bajom, de Batman szerepére borzalmas döntés volt.
2021. szept. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!