Mi baja van a Netflixemnek?
Figyelt kérdés
Érted fizetem havonta a sok pezót érte erre tiszta sz4r az egész. A nagy pénzrablás 4. évadának minden epizódja végén elsötétül a kép és semmit nem lehet csinálni. Tehát bármelyik epizódnak a végén csak így lazán elfeketedig mint a tüdőm… amikor a hang nyelvét akarom átállítani 10-ből 2-szer nem működik és nem tudok vele mit kezdeni. Folyamat lefagy pedig a netem erős….2021. szept. 19. 12:42
1/6 anonim válasza:
A film végén elsötétül a képernyő??? woooow :DDDDDDD mesélj még
...
(Már ha végig nézed a stáblistát. Ki az, aki végignézi??)
2/6 anonim válasza:
Lehet az a szar amin nézed erre nem gondoltál még? Az meg hogy a végén elfeketedik…xd
3/6 A kérdező kommentje:
Amikor még nagyban mennek az események és beszélnek akkor még nincs vége. Nem, nem az epizód végére sötétedik el hanem az utolsó percekben. Mintha azt akarná a spanyol rendőrség hogy ne lássam hogy mi történik az utolsó 2 percben
2021. szept. 19. 14:24
4/6 A kérdező kommentje:
Pontosabban fogalmazok: Alul kiírja hogy mennyi idő van még hátra az epizódból. Amikor 2 perc van hátra akkor kéne elkezdődnie a stáblistának, stb.
Viszont nekem amikor 4 perc van hátra és még nagyba zajlanak az események mindig elsötétül. Még megy a drámai zene, beszélnek, lövöldöznek de mintha kihúztam volna az áramot, feketeség. De hang az van.
2021. szept. 19. 14:33
5/6 A kérdező kommentje:
És én ezért csengetek ki havonta mittomén mennyi pezót
2021. szept. 19. 14:33
6/6 anonim válasza:
Viccen kívül nekem is ez van, mikor telefonon nézem, nekem a sex education-nál van ez a jelenség.HAng van kép nincs, majd felvillatn a "következő epizód" gomb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!