Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi baja van a Netflixemnek?

Mi baja van a Netflixemnek?

Figyelt kérdés
Érted fizetem havonta a sok pezót érte erre tiszta sz4r az egész. A nagy pénzrablás 4. évadának minden epizódja végén elsötétül a kép és semmit nem lehet csinálni. Tehát bármelyik epizódnak a végén csak így lazán elfeketedig mint a tüdőm… amikor a hang nyelvét akarom átállítani 10-ből 2-szer nem működik és nem tudok vele mit kezdeni. Folyamat lefagy pedig a netem erős….

2021. szept. 19. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

A film végén elsötétül a képernyő??? woooow :DDDDDDD mesélj még

...

(Már ha végig nézed a stáblistát. Ki az, aki végignézi??)

2021. szept. 19. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Lehet az a szar amin nézed erre nem gondoltál még? Az meg hogy a végén elfeketedik…xd
2021. szept. 19. 13:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Amikor még nagyban mennek az események és beszélnek akkor még nincs vége. Nem, nem az epizód végére sötétedik el hanem az utolsó percekben. Mintha azt akarná a spanyol rendőrség hogy ne lássam hogy mi történik az utolsó 2 percben
2021. szept. 19. 14:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Pontosabban fogalmazok: Alul kiírja hogy mennyi idő van még hátra az epizódból. Amikor 2 perc van hátra akkor kéne elkezdődnie a stáblistának, stb.

Viszont nekem amikor 4 perc van hátra és még nagyba zajlanak az események mindig elsötétül. Még megy a drámai zene, beszélnek, lövöldöznek de mintha kihúztam volna az áramot, feketeség. De hang az van.

2021. szept. 19. 14:33
 5/6 A kérdező kommentje:
És én ezért csengetek ki havonta mittomén mennyi pezót
2021. szept. 19. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Viccen kívül nekem is ez van, mikor telefonon nézem, nekem a sex education-nál van ez a jelenség.HAng van kép nincs, majd felvillatn a "következő epizód" gomb
2021. szept. 20. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!