Mi a véleményetek a Szomszédok és a Barátok közt sorozatról?
Figyelt kérdés
Nekem a Szomszédok anno bejött, elfért volna még akár 50-100 rész is. Egyedül annyi, hogy mai szemmel nézve kicsit formálisak (nem egyszer betanultnak tűnőek) benne a beszélgetések egy mai sorozathoz képest, igaz, régebben ez volt a természetes. De lényegében élvezhető sorozat volt.
A Barátok közt már kicsit összetettebb számomra. Kb. az első 10-12 évben még rendszeresen néztem általában, de a 2010-es évek elején már nem találtam benne túl sok újdonságot, sokszor szinte már ismétlődtek a hasonló jelenetek, legfeljebb más személyekkel. Ilyen szempontból csodálom, hogy nem ért véget hamarabb, kb. már legalább 5-6 évvel ezelőtt. Már azt hittem, engem is túlél, pedig még csak 36 vagyok. :D
Nektek mi a véleményetek e két sorozatról?
2021. szept. 16. 22:33
1/3 anonim válasza:
Van egy réteg aki nézi. Engem nem izgat
2/3 anonim válasza:
Régebben néztem a Barátok köztöt, de egy idő után számomra irtó unalmas lett
3/3 anonim válasza:
Régen nagyon szerettem a Barátok Köztöt, de 2012 felé már nem igazán érdekelt. Nemrég belenéztem pár epizódba, de olyan volt mintha el sem telt volna 9 év.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!