Meg lehet venni valahol a Schumacher életéről szóló filmet?
Ez a Netflix sajátja, csak úgy tudod legálisan megnézni a tartalmat, ha regisztrálsz és mint ahogy az első mondja, az első hónap ingyen van.
Egyébként is ezzel támogatod a készítőket, szereplőket, mert ez a hivatalos kibocsájtó, a saját terméküket árulják. Számukra van olyan értékes kvázi a vásárlásod, mintha kiadták volna dvd-n és azt vetted volna meg.
Ha pedig azt akarod, hogy a film meglegyen neked valamilyen állandó formában, akkor tényleg várnod kell a torrentre, majd biztos lesz. Egyébként ha megteheted nézd meg szerintem az eredeti platformon is, mégiscsak ezzel támogatod őket.
Ebből is látszik hogy mennyire "jó" ez a sok ostoba streaming platform, amiért annyira oda van mindenki: még csak meg se tudsz venni örökbe egy filmet, ha meg akarod nézni párhavonta, akkor állandóan fizessél elő.
És még én vagyok a maradi hülye hogy a DVD/Blu-Ray vonalat támogatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!