Melyik sorozatnak voltál függője?
Figyelt kérdés
Csak egyet írjatok, ami a legdurvábban lekötött.
Én a Breaking Bad-nek voltam függője. Ahogy volt pár perc szabadidőm telefonon néztem. Azelőtt nem kötött le ennyire egy sorozat se ezelőtt.
2021. szept. 13. 11:38
1/17 anonim válasza:
The walking dead 1- 4 evad napi 4,5 részt is megnéztem.
3/17 anonim válasza:
Deadlist warrior(rettegett harcosok)
4/17 anonim válasza:
Nagyon nehéz egyet választani, főleg, hogy az évadok közt is néha nagy különbség van. De mondjuk legyen a Trónok harca.
5/17 anonim válasza:
Lucifer.
Sajnos most lett vége :(
6/17 anonim válasza:
Született feleségek. Bevallani is szégyenlem hányszor néztem végig az egész sorozatot,de olyan 20-30 között lehet a szám.
7/17 anonim válasza:
Tizenévesként a Xena. Odavoltam érte.
Legutóbb most talán a The Untamed volt ilyet, amit már háromszor láttam másfél év alatt.
8/17 anonim válasza:
Knight Rider
Annak idején azt mindig megnéztem ha volt tv a közelben.
9/17 anonim válasza:
Klónok háborúja, Mandalorian, Bad Batch. Hiányolom hogy jelen pillanatban egyik sem fut.
10/17 anonim válasza:
Lucifer
De Szívek szállodáját tucatadszor is bírom nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!