Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen jó Netflixes filmeket,...

Milyen jó Netflixes filmeket, sorozatokat tudtok?

Figyelt kérdés

Amik tetszettek:

Sorozatok: Atypical, Valeria, 13 reasons why, Jane the virgin, Friends, How I met your mother, Sweet magnolias, Queen's gambit, The big bang theory, Family business, Never have I ever

Filmek: Nerve, After, The kissing booth, He is all that, She's all that, The woman in the window

Rengeteget néztem, ez csak néhány példa, minden ajánlást megköszönök előre is! :)

2021. szept. 11. 20:10
1 2
 11/11 anonim válasza:
76%

Sorozatok: Lucifer, Shadow & bone,Teen Wolf,Riverdale, Elite, ControlZ,A kiba*ott világvége,Baby,Végzet:a winx saga,Outer Banks,Ginny&George,Árnyvadászok -A végzet ereklyéi,Vaják,Cursed az átkozott,A nagy pénzrablás + ami nem netflixes de brutal és szerintem tetszene Vámpírbaplók,Originals,Legacies és az összes Marvel bosszúállók

Filmek:Már ritmusra,Miután 365 nap, a szürke ötven árnyalata,Enola ,Szerelem és szörnyek, Vámpír akadémia,she's all that, He's all that,két lépés távolság,éhezők viadala,a beavatott, Beautiful Creatures

Remélem tudtam segíteni:)

2021. szept. 13. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!