Ki a valaha volt legirritálóbb film/sorozatbeli karakter számodra?
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 11:54
21/29 anonim válasza:
Mia a Neveletlen hercegnőből. Bár a könyvben még inkább az agyamra ment, mint a filmben.
22/29 anonim válasza:
19.csak Sheldon miatt néztem. :)
Kellően antiszoc,okos és nekem csak ő volt benne vicces. A karaktere számomra így szimpatikus volt.
Leonard nyálas,irritáló majomnak hatott,ráadásul megcsalt egy olyan nőt,amilyet a való életben soha nem kapott volna meg..bár Penny a masik irritáló karakter számomra.
24/29 anonim válasza:
22: Egy részeg csók volt amit nem is élvezett. Ez elég messze van azért a megcsalástól.
25/29 anonim válasza:
24
kinek mi,nekem a részegség nem kifogás semmire. De nem offolok tovább. :)
26/29 anonim válasza:
Meredith Blake (Apád, anyád idejöjjön)
27/29 anonim válasza:
Lehet nem leszek népszerű, de Frodo a Gyűrűk Urából. A filmet imádom, meg az összes többi karaktert is, de azt a szenvedést amit mint gyűrűhordozó véghezvisz, nekem fáj nézni.
28/29 anonim válasza:
Jessica Whitley a Prodigal Son-bol. A szineszno vagy a jateka meg elmenne, na de a hangja.. Vegem van tole!
29/29 anonim válasza:
Daenerys Targaryen a Trónok harcából. Gyűlöletesen irritáló volt. Végig abban reménykedtem, hogy hamar kinyírják, de sajnos csak a legutolsó részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!