Csak nekem tetszik jobban a Miraculous elvetett angol Openingjének a szövege?
Régi elvetett opening szövege:
"It's Ladybug,
Jumping Above,
Power is on,
when things go wrong,
It's Ladybug,
A Lucky Charm,
The magic is on
Always so Strong
It's Ladybug"
Az átdolgozott (mostani):
"Miraculous,
simply the best,
up to the test
when things go wrong,
Miraculous,
the luckiest,
the power of love
always so strong,
Miraculous"
Csak nekem tetszik jobban a rejektált opening szövege? Sokkal kreatívabb,és sokatmondóbb,mint a hivatalos. Egyébként a váltás oka tudtommal az volt,hogy eredetileg a Nickelodeon adta volna az akkor még "Ladybug" néven reklámozott sorozatot (Az utolsó utáni pillanatban nevezték át mégis miraculousre),viszont végül a Netflix,és a Disney Channel USA tulajdona lett,szóval csináltak hozzá egy teljesen másik openinget is.(De hogy minek...😔)
Igen hallottam a franciát,és nagyon jó,viszont nekem a német az örök favorit mivel német anyanyelvű (is) vagyok,így mindent úgy nézek. A magyar verziót még sose hallottam,mivel nem nézek semmit úgy.
Nekem az új (végleges) tetszik. Lehet azért, mert azt szoktam meg.
A hosszú változatnál is sokkal jobb a mostani. Pl Cat Noir szövege sokkal jobban tetszik (I am a cat just chillin out...). Az eredetiben olyan gagyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!