Hol lehet megnézni a teen wolfot?
Figyelt kérdés
Minden oldalról letörölték ahol néztem régen, de szeretném újra nézni :(2021. szept. 5. 14:38
1/10 anonim válasza:
Jelenleg a Netflix kínálatában találod, de magyar felirat nincs hozzá.
2/10 A kérdező kommentje:
Ott is kerestem, de nekem nem adja ki :(
2021. szept. 5. 16:34
3/10 anonim válasza:
Neten sok helyen fent van. Vwgy töltsd le
4/10 A kérdező kommentje:
De mi az a sok hely? Vagy honnan tudnám letölteni?
2021. szept. 5. 17:23
6/10 anonim válasza:
Netflixen akkor látod ha a fiók nyelvét átállítod angolra. Mivel nincs hozzá magyar felirat, magyar nyelvű fióknak nem mutatja.
8/10 anonim válasza:
Sorozatbarát vagy Onlinefilmek ha szinkronizálva szeretnéd nézni. Ha a nezflixed magyar nyelvre van állítva akkor nincs fent. A beállításokba be tudod állítani a fiókod nyelvét. Állítsd át angolra és akkor már fent lesz angol felirattal. Magyar felirat nincs hozzá.
9/10 anonim válasza:
én két oldalt is tudok ajánlani!
1: (nem tudok linket küldeni, nem engedi a program) csak írd be a google-re hogy teen wolf teljes sorozat online. itt az elsőre (ami remélhetőleg az online.filmek oldal) kattints, és ott az összes rész. ha megnyitod, akkor kidob egy csomó linket. én a waaW-ot ajánlom! ha ez is megvan, akkor a videón lesz egy elindítás ikon, többször kell megnyomni, és amit pluszba kidob oldalt, azt zárd be. egy kis idő után elindul!
itt az összes évad fent van magyarul
2: [link]
itt is magyarul fent van az összes, ennél nem kell nagyon magyaráznom!
jó szórakozást!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2022. ápr. 19. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!