Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyire biztonságos a usenet....

Mennyire biztonságos a usenet. Nl?

Figyelt kérdés
Regisztrálni szeretnék a usenet.nl-re, hogy idegennyelvű filmeket tudjak letölteni, de nem tudom mennyire biztonságos. Ti mit gondoltok?
2010. aug. 30. 17:50
 1/3 jay27 válasza:
Megadtam nekik a bankkártyám adatait, azt állítják, hogy 2 hét próbaidőszak ingyenes és csak azért kérik el az adatokat, hogy ha letelik a két hét és KÖZBEN NEM MONDOM LE, akkor automatikusan fizetőssé válik a szolgáltatás. Na ehhez képest a regisztráció pillanatában máris kaptam az sms-t a banktól, hogy sikertelen tranzakció... csak azt nem értem, ha két hétig ingyenes, akkor mire nem volt fedezetem pontosan? Írtam nekik egy levelet, hogy TÖRÖLJENEK, azt írták töröltek, ahhoz képest naponta basztatják a bankszámlámat, állandóan vonni próbálnak, épp most írtam nekik, hogy a következő próbálkozásuk után beperelem őket.
2010. dec. 5. 03:46
 2/3 anonim válasza:
az usenet.nl-ről nincs tapasztalatom, biztosan csak egy továbbértékesítő cég, nem foglalkoznék vele. Én a supernews-t vagy az astranet-et javasolnám. az astranetnek saját szerverparkja van, míg a supernews a Giganews hardware hátterét használja, rövidebb retention time-mal. Mindkét helyen lehet bankkártyával fizetni, az astranet-nek elég komplikált a termékpalettája, supernews-nál egyszerűbb a választás, de az előfizetési hónap lejárta előtt törölnöd kell az előfizetést, különben leemelik a kártyádról a következő havi előfizetési díjat. Mindkettőnek van európai szerverparkja. A sebesség mindkét szolgáltatónál OK. A csúcs a supernews-nál volt eddig, 12 MByte/sec (ca. 96 Mbit/sec fibernet 120-al kihajtva)
2011. márc. 20. 17:53
 3/3 anonim válasza:

Én használtam a supernews-t és az astranetet is. Most már hosszabb ideje a supernews-nál vagyok, csak és kizárólag azt az összeget vonják le, amit kell. Ha már meg kell adni a kártyaadatokat, akkor inkább egy nagyobb, ismert cégnek, vagy olyannak, ahol magyarul beszélnek, és csapkodhatod az asztalt, ha vmi nem úgy van, ahogy kellene lennie.

A supernews a giganews hardware-t használja, annak leányvállalata, így nagyon nem lehet vele mellényúlni.

2012. máj. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!