A Doctor who nézhető lenne, ha Emilia Clarke lenne az új Doktor és Henry Cavill az új útitárs?
Na most hétvégén megnéztem az 1965-ös dalek inváziós részt. Jjjjujjj...
Későbbiek biztos jobbak. :D
Igazából nem Jodie Whittaker tehet arról, hogy a 11 és 12.évad közel nézhetetlen lett. Egész egyszerűen ő sem tudott semmit sem kezdeni azzal a rendezéssel amit Chibnall leművelt. Konkrétan, a karakternek nagyon nincs személyisége, de az utitársaknak sem. Szerintem a legnagyobb baj ott volt, hogy egyszerre új karakter jelent meg (ugye az új Doki, meg az utitársak), és nem voltak képesek mit kezdeni velük úgy egyszerre.
Szerencsére a 13.évad eddig egészen jó. A sztori, a karakterek, stb. A Doktor is "Doktorosabb" lett, most már Joddie is tud mit kezdeni a szereppel. (főleg a 2.részben, amikor a társait elteleportálták és egyedül maradt abban a sztoriszálban). Szinte ég és föld az előző két évadhoz képest. Kíváncsi vagyok, mi fog kisülni a végén.
Kár, hogy Chibnall nem tudott negyed ilyen jó sztorikat se összehozni az előző két évadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!