Őszi hangulatú sorozatokat valaki ajánlani?
Figyelt kérdés
Szivek szallodaja (gilmore girls), Paranyi varazslat,Anne, Váratlan utazás mar volt. Ezek a kategoriak erdekelnek megha nem is feltetlenul csak oszi hangulatu.
Köszönöm a válaszokat🙂
2021. aug. 28. 15:26
3/6 anonim válasza:
chilling adventures of sabrina, the magicians, downton abbey, the order, secret circle, las chicas del cable, derry girls, my mad fat diary (az első évad nyáron játszódik, de nekem az egész inkább őszi hangulatú valamiért)
6/6 anonim válasza:
Nézd meg a Once upon a time-ot, magyarul Egyszer volt hol nem volt. Jó sok évada van. A második évadtól indul be igazán. Nem tudom, mennyire őszi a hangulata, de sztem neked tetszene, mert nekem is tetszenek a sorozatok, amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!