Csak szerintem elmebeteg a 2005 King Kong meg a 2017 Kong Koponya-sziget?
Figyelt kérdés
Mármint a filmek nagyon jók nekem tetszettek de a brutalitását nem tudom felfogni, először szétfeszíti a Rex szájàt utána a koponya rágo nyelvét kitépte, a godzilla filmek nem ilyen brutálak2021. aug. 24. 19:55
1/7 anonim válasza:
A majmok elég brutálisak tudnak lenni a való életben is.
2/7 anonim válasza:
Sokkal logikusabb a majom szempontjából szerintem, mint fél órán püfölgetni egymást.
3/7 anonim válasza:
Az ilyen blockbustereknél ahol gigantikus méretűek az ellenfelek, kell valami látványos dolog amivel érzékeltetni lehet az egymás iránti dühüket, és erejüket. Hadd kapja meg a néző amire beült a moziba. Az is igaz hogy ezek az állatok a mozivásznon külön-külön is erőteljes erőszakhajlammal vannak ábrázolva. De ha összeeresztjük őket, ezt még fokozni is lehet. Megtették.
4/7 anonim válasza:
Már az eredeti feketefehér King Kong is durva volt a maga korában, Kong ott is szétfeszítette, aztán összezúzta a T. rex állkapcsát, utána meg emberekre lépett rá és hajigálta őket. A 30-as években az ilyen jelenetek már feszítették a cenzúra határait, bizonyos mozivetítéseken ki is vágták a cenzorok által durvábbnak tartott jeleneteket. Az újabb filmek pedig követik az eredeti hagyományát, csak a modernebb ingerküszöbnek megfelelően.
5/7 anonim válasza:
Az életéért küzdött mindkét jelenetben Kong, valahogy meg kellett ölje és a T-rexnél is logikusan a száját tépte szét, hogy ne tudja megharapni. Szerintem mindkettő rész jó és megállja a helyét.
6/7 anonim válasza:
1976 os a kedvencem. Otg is az óriás anakonda száját tépi ketté.
Hát mégiscsak a szeretett nőt akarták tőle elvinni.
7/7 anonim válasza:
Akkor nem láttál még krokodilokat vadászni. Azok még ettől is durvábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!