Létezhet hogy tényleg ennyi minden nem látott, vagy megjátszott reakciók?
Figyelt kérdés
van egy youtube-os csaj, https://www.youtube.com/c/PopcornInBed/featured tegnap bukkantam rá, azt hiszem arra építi a csatornáját hogy olyan filmekről csinál reakcióvideókat amiket először lát. de olyanok szerepelnek benne mint pl. Schindler listája, Jurassic Park, Szellemirtók, szóval olyan alapfilmek amit hogyhogy nem látott volna még valaki?? ha megnézitek nem is olyan fiatal hogy arra lehetne fogni, vissza a jövőbe, legelső matrix stb. nem érzitek kicsit kamuszagúnak? én 29 vagyok és egyáltalán nem nagy mozi és filmb*zi mégis elképzelhetetlennek tartom hogy a környezetemben valaki nem ismerte volna valaki rég ezeket az alapfilmeket2021. aug. 24. 12:36
1/6 anonim válasza:
Simán létezhet, hogy eddig mondjuk tinifilmeket, romantikus vígjátékokat meg egyéb új filmeket nézett és a klasszikusok kimaradtak. Ránéztem a csatornájára, hogy milyen filmekről van szó és hogy őszinte legyek, ezeknek kb. a felét én se láttam. A videóba nem néztem bele, nem tudom, hogy mennyire hiteles. Gondolom nem azt állítja, hogy korábban még nem is hallott róluk, csak még nem látta őket.
2/6 anonim válasza:
Nincsenek olyanok,hogy alapfilmek. Én sem láttam rengeteg régebbi filmet,mert egyszerűen nem érdekelt soha.
3/6 anonim válasza:
Az összes reakcióvideó megjátszott.
4/6 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy van kb 1500 "alapfilm". Te vajon mindet láttad? Majdnem kizárt az alapján, amit írtál. Mindenkinek kimarad valamennyi oylan film, amit sokan ismernek, helyette ő pedig olyat nézett, amit jó eséllyel te nem.
Én pl 1000+ filmet láttam már, de (egyelőre) kimaradtak a Vissza a jövőbe filmek, Preadator, Karib tenger kalózai vagy épp a Rambó filmek. Majd valamikor sort kerítek rájuk is.
5/6 anonim válasza:
Schindler listája, Jurassic Park, Szellemirtók... Hát ezeket én sem láttam. Simán lehet.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotok, igazatok lehet, pl. ezt is én kérdeztem ma https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
és egyből volt két olyan is aki egyik, vagy mindkét filmmel (CSillagközi invázió, 8. utas a halál) nem volt tisztában pedig ez a kettő is olyan kategória nálam amit azt hittem (majdnem)mindenki ismer
2021. aug. 24. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!