Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Végtelen...

Mi a véleményetek a Végtelen útvesztő 2-ről?

Figyelt kérdés

Csak szerintem van a filmben két logikai hiba amin simán átsiklik az ember? És vegyük úgy hogy nem egy filmet nézünk hanem egy ablakon keresztül nézzük az eseményeket.

1. Hiba: Hogy lehet az hogy a másik 4 személy pont most kellett metrózniuk? Kíváncsi lennék mi miatt ültek a metrón.

2. Hiba: Mi lehet az oka hogy csak ez a négy ember ült/utazott abban a metró kocsiban?

És egy kérdésem lenne. Mivel a Minosz névjegykártyája szerint szabadulószobákat készítenek. Akkor a cég így van bejelentve NAV-nál(persze az amcsi megfelelőjének). Tehát a halálos szobákon kívül csinálnak vajon sima szobákat is?

2021. aug. 23. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg illegálisan csinálják a dolgaikat, különben már ülnének.

Amit pedig előtte írtál az olyan, hogy át kell siklani felette, ha téged zavar azt sajnálom. Nekem is vannak ilyen dolgaim bizonyos filmekben, hogy zavarnak logikátlan dolgok és teljesen elrontják a filmélményt. Ennél a filmnél azért nem rontotta el, mert amúgy sem számítottam semmi nagy durranásra. Az első számomra tetszett, de az sem volt extra vagy ilyesmi. A második meg más csapdákkal, ugyanarról szólt, annyi különbséggel, hogy ebben bajnokok voltak, de kicsit feleslegesnek tartom a folytatást. Fura is, hogy ilyen gyorsan elkészült, miközben nem sok ötlet volt benne. Alapból, ha valaki volt már szabadulószobában tudja, hogy nem így megy a dolog, hogy ránéznek egy falra és azonnal bemondják a jó megoldást, pláne, ha életveszélyben van az ember, nem tud úgy gondolkozni. Könnyed esti mozinak jó. Elvileg lesz 3. rész is, de ezekután azt mondom, hogy az még rosszabb lesz és még feleslegesebb.

Úgyhogy ne keresd a logikát benne. Bajnokokat akartak összehozni, ennyi, nem foglalkoztak azzal, hogy logikátlan.

2021. aug. 23. 22:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Zavarni nem zavart csak furcsa volt.

A harmadik részről én még nem tudtam, de ha igaz akkor már várom. Nekem nagyon tetszett mind a két film.

Mindenesetre köszi a választ/véleményt. Ment a zöld.

2021. aug. 24. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!