1/3 anonim válasza:
Az új? A korábbi filmeket nem láttam. Ezt a cápás dolog miatt kezdtem nézni, mert azt hittem több lesz vele a gore vagy fog valami izgalmasat csinálni, de semmi.
Végig vártam, hogy majd felbukkan egy érdekes karakter, pl. Henry Cavill Supermanje, de ez sem történt meg.
A főszereplők teljesen érdektelenek számomra, nem találom viccesnek, amikor elmebeteg gyilkosokat parádéztatnak hősként.
Nekem időpazarlás lett volna a film, ha közben nem kezdek el port törölni. Szóval így meglett ez a film és a heti takarítás egy kalap alatt.
2/3 anonim válasza:
Tipikus egyszer nézős buta képregényfilm.
3/3 anonim válasza:
Számomra 2012 óta az első tényleg jó DC film, még pedig azért, mert tudatában van annak, hogy csak szórakoztatásra szánt abszurd ponyvafilm, ellentétben kettő agyonhájpolt alkotással a közelmúltból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!