Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen módon ölted volna meg...

Milyen módon ölted volna meg Cerseit?

Figyelt kérdés
Hogy halt volna meg, ki/mi által, ha te írtad volna a forgatókönyvet?

2021. aug. 16. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát nagyon nem ilyen bénán ahogy a sorozatban halt meg. Utálom mikor egy főgonoszt nem ember öl meg, hanem valami baleset vagy természeti katasztrófa vagy leomló épület végez vele menekülés közben. Idegesítő!

Úgy csináltam volna, hogy amikor menekült le a lépcsőn azzal az idős fekete ruhás faszival (nemtudom a nevét de segített leszámolni septonokkal és ő hozta vissza a halálból a Hegyet) és a Heggyel akkor ő egyedül tovább menekült volna amíg a Hegy meg Véreb meghal együtt az esésben. Kereste volna Jaimet, meg is látták volna egymást, próbáltak volna találkozni, majd a szeme láttára hirtelen Jaimet agyon nyomják a lehulló darabok. Elkezd sírni, próbál kijutni onnan, majd hátulról hirtelen beleszúrja a tört Arya, ő megfordul és ezt mondja: “A Starkok üdvözletüket küldik” :DDD

jan. 15. 12:15
 12/12 everlight ***** válasza:
Kivágattam volna a nyelvét és a szemeit és örökre börtönbe zárattam volna
aug. 22. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!