Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor látható moziba a vaksöté...

Mikor látható moziba a vaksötét 2?

Figyelt kérdés

Elvileg aug. 12-én volt a premier (Magyarországon is!) mégsem látm sehol, hogy menne. Miért?

https://www.youtube.com/watch?v=V2lT9HILm9g&t=13s

2021. aug. 15. 03:41
 1/1 anonim ***** válasza:

a mozikat kérdezd

én már az 1. részt sem bírtam megnézni, nem szeretem azokat a filmeket, amik sötétben játszódnak, a szemem nem bírja...

amit én várok anya taylor-joy főszereplésével a The Miniaturist (youtube-n találsz előzetest), izginek ígérkezik, plusz gyerekként én is imádtam ilyenekkel játszani.

ami még érdekelne, de se magyar szinkron, se mozik nem játsszák: a Bokah c. horror, Maika Monroe főszereplésével, nem friss darab.

egy fiatal amerikai pár elmegy turistáskodni a festői Izlandra, és titokzatos módon eltűnik körülöttük az egész városban mindenki...

és még a csodálatos Rebecca Hall vadiúj horrormoziját is várom, a The Night House c.

2021. aug. 15. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!