Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit csinálnának ha kikötözve...

Mit csinálnának ha kikötözve ebrednetek és megjelenne Jigsaw és közölné hogy lenne egy kis játék?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám csak neki hogy szívességet teszel ...úgyhogy jól elb.sznám a kis játékát!
2021. aug. 26. 22:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan többszemélyest játszanék szívesen, ahogy volt az 5. részben talán, mert élvezném, ha körülöttem halnának halomra az emberek. :D

Vagy a 3D volt talán (már nem emlékszem) amikor egy pasi csinálta végig a feladatokat, és a munkatársai meg hasonlóak voltak a játékai, ő döntötte el ki hal meg és ki nem. :D Még jó hogy anonim oldal, de őszintén én semmit nem élveznék jobban, minthogy bárki a melóból előttem dobja fel a bakancsot, úgy hogy az én arcomat látja utoljára. :DDD Meg az rémlik, hogy a felesége volt az utolsó feladatnál, hát az nekem nincs, de mondjuk ha egy családtagomnak múlna rajtam az élete az nem lenne már poén.

De ha túlélném, szerintem még fel is kérne utána segítőnek, annyira tele vagyok szadista hajlamokkal...

Mint Jigsaw segítője pedig a hazai celebeket szedném össze játszani először: Berki, Hódi Pamela, Dancsó, Tóth Andi, Irén stb, aztán jöhetne minden ismerősöm akit utálok és így tovább. Akit különösen utálok azoknak olyat találnék ki legfennebb amit biztos nem él túl, de legalább jól megszenved vele. :D

2021. aug. 27. 01:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Feltöröm
2021. okt. 24. 21:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Avagy meghackelem
2021. okt. 24. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!