Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Sansa hogy tudott...

Szerintetek Sansa hogy tudott normális maradni Királyvár után?

Figyelt kérdés
hát amit csináltak vele...Joff..Cersei stb

2021. aug. 11. 22:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát, Ramsay meg azt a megnyúzott nőt nézette vele, szóval az se sokkal jobb. Az erőszak - egyet mutattak csak - de nyilván több volt, ahogy verte is rendszeresen, emellett bizonyos perverzióit is rajta élte ki. Ezekre Sansa utal is, amikor Kisujjal legközelebb találkozik.
2021. aug. 11. 23:44
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

Úgy, haogyan én is talpon maradtam egy zsarnok, agresszív, szexuálisan visszaélő mostohaapa után.

Az élet megy tovább. Bazi nagy erő és életszeretet kell hozzá.

2021. aug. 12. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem (és meg lehet kövezni) ha a sorozat Sansának adta a nemi erőszakot stb. akkor sokkal George Martin-osabban is lehetett volna folytatni a Sansa-szálat mint azt tették a producerek.

Érdekesebben jött volna ki ha a Fattyak csatája és Ramsay felmarcangoltatása után maga Sansa kezdett volna egyre kegyetlenebbé válni (amire Ramsay utolsó szavai - "nem tudsz megölni mert a részed vagyok" - kiváló előreutalások lehettek volna). És mielőtt lepontoztok: erre (is) lett volna való életbeli középkori inspiráció (ahonnan George Martin amúgyis sokat merített):

[link] (aki úgy hallottam hogy a férje gyilkosait bújtató falunak is az egész lakosságát kivégeztette gyerekekkel nőkkel együtt)

Csak Sansa nem a férjéért állt volna kegyetlen, Joffrey-ra és Ramsay-re valló bosszút a Lannister-ekkel és támogatóikkal szemben hanem a szüleiért, Rob-ért és Rickon-ért. Jon nem lett volna királlyá kiáltva ebben a verzióban hanem kezdetben értetlenül nézte volna Észak újdonsült őrzőnőjének félkegyelmű módszereit. Majd nyilvánvalóvá vált volna számára hogy Sansa jobban törődik a bosszújával mint a wight walkerek fenyegetésével és kettejük között tört volna ki konfliktus. Eközben a Fal épp elesett volna és jött volna Westeros-ra egy különösen horrorisztikus sötét időszak.

Még mindig jobb mint amit kaptunk...

2021. aug. 12. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 Nekem ez bejött volna. :)

Egyébként szerintem az is durva lett volna, ha Ramsay a "részed vagyok" dologgal arra céloz hogy Sansa várandós. Na, az nagy csavar lett volna.

2021. aug. 12. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Talán Daenerys-re passzolt volna ez a Kérdés vagy nem? Szerintem simán és rezzenéstelen arcal vehette tudomásul mi történt Királyvárral.
2021. szept. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!