Szerintetek Sansa hogy tudott normális maradni Királyvár után?
Úgy, haogyan én is talpon maradtam egy zsarnok, agresszív, szexuálisan visszaélő mostohaapa után.
Az élet megy tovább. Bazi nagy erő és életszeretet kell hozzá.
Szerintem (és meg lehet kövezni) ha a sorozat Sansának adta a nemi erőszakot stb. akkor sokkal George Martin-osabban is lehetett volna folytatni a Sansa-szálat mint azt tették a producerek.
Érdekesebben jött volna ki ha a Fattyak csatája és Ramsay felmarcangoltatása után maga Sansa kezdett volna egyre kegyetlenebbé válni (amire Ramsay utolsó szavai - "nem tudsz megölni mert a részed vagyok" - kiváló előreutalások lehettek volna). És mielőtt lepontoztok: erre (is) lett volna való életbeli középkori inspiráció (ahonnan George Martin amúgyis sokat merített):
[link] (aki úgy hallottam hogy a férje gyilkosait bújtató falunak is az egész lakosságát kivégeztette gyerekekkel nőkkel együtt)
Csak Sansa nem a férjéért állt volna kegyetlen, Joffrey-ra és Ramsay-re valló bosszút a Lannister-ekkel és támogatóikkal szemben hanem a szüleiért, Rob-ért és Rickon-ért. Jon nem lett volna királlyá kiáltva ebben a verzióban hanem kezdetben értetlenül nézte volna Észak újdonsült őrzőnőjének félkegyelmű módszereit. Majd nyilvánvalóvá vált volna számára hogy Sansa jobban törődik a bosszújával mint a wight walkerek fenyegetésével és kettejük között tört volna ki konfliktus. Eközben a Fal épp elesett volna és jött volna Westeros-ra egy különösen horrorisztikus sötét időszak.
Még mindig jobb mint amit kaptunk...
#13 Nekem ez bejött volna. :)
Egyébként szerintem az is durva lett volna, ha Ramsay a "részed vagyok" dologgal arra céloz hogy Sansa várandós. Na, az nagy csavar lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!