Rick and Morty mennire értelmes? Érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
Ránézésre olyan idétlen, mint a SpongyaBob, de mégis sok tininek ez a kedvenc sorozata.2021. aug. 11. 13:37
1/5 anonim válasza:
Idétlen is. Bàr én elnéztem valameddig.
2/5 anonim válasza:
Hát nem annyira a SpongyaBob kategória, mivel ez nem gyerekeknek szól
Álltalában annak tetszik, aki a Family Guyt, Simpson családot, South Parkot, Brickleberryt stb. szereti, de ott se mindenkinek.
3/5 anonim válasza:
Szerintem pont ellenkezőleg, nem a tiniknek tetszik inkább, hanem a felnőtteknek.
Nekem személy szerint nem jött be annyira, de egyáltalán nem gondolom rossznak vagy idétlennek.
4/5 A kérdező kommentje:
Mert miről szól amúgy?
2021. aug. 11. 20:24
5/5 anonim válasza:
Én jobban szeretem a japán animéket. Igaz sokáig néztem ezt is a South Park mellett, decnembigazánbmondanám jónak. Meg lehet nézni, de nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!